پربیننده ها

مارا در فیس بوک دنبال کنید

اشراف کابل صاف

مردان مسلح ناشناس یک قاضی را در شهر کابل ترور کردند

۱۶ قوس ۱۳۹۹

مسوولان در قومندانی پولیس شهر کابل می‌گویند که صبح امروز در مربوطات حوزۀ پنجم شهر کابل، یک سارنوال از سوی افراد مسلح ناشناس، کشته شده است.

روزنامه سیاه وسفید:

فردوس فرامرز سخنگوی فرماندهی پولیس کابل با تأیید این رویداد می گوید: «حوالی ساعت 08:15 دقیقه صبح امروز در مربوطات ناحیه پنجم ساحه ده عربان، اسامی پامیر وظیفه سارنوال توسط افراد ناشناس به‌شهادت رسیده است؛ قضیه تحت کشف قرار دارد».

در همین حال برخی منابع دیگر می‌گویند که این پامیر نام از این پیش در صفوف پولیس کار می‌کرد اما از یک سال به این سو خود را تعدیل رتبه کرده بود و منحیث سارنوال وظیفه اجرا میکرد؛ تا کنون منابع رسمی در دادستانی کُل این مسأله را تأیید نکرده اند. در همین حال برخی از گواهان رویداد در محل حادثه می‌گویند که این حمله از سوی افراد موترسایکل سوار انجام شده و پس از هدف قرار دادن مقتول، عاملان رویداد از محل فرار کرده اند.

این دادستان درحالی در شهر کابل ترور می‌شود که روز جمعۀ گذشته نیز یک قاضی در شهر کابل از سوی افراد مسلح ناشناس به قتل رسیده بود.

تا هنوز انگیزۀ این رویداد روشن نیست و نیز هیچ گروه و یا هم فردی مسوولیت آن را به دوش نگرفته است.