پربیننده ها

مارا در فیس بوک دنبال کنید

دایکندی 1

نظامیان طالبان، سه تن را در دایکندی تیرباران کردند

۰۱ جوزا ۱۴۰۲

منابع مردمی در ولایت دایکندی می گویندکه نظامیان طالبان شماری از ساکنان روستای کیان این ولایت را با شلیک مرمی کشته و زخمی کرده‌اند 

به گفته این منابع، جنگجویان طالبان در جریان تلاشی خانه‌ به خانه ساکنان منطقه کیان دایکندی، سه غیرنظامی را تیرباران کردند.

در این رویداد، شماری از اهالی منطقه کیان هم زخمی شده‌اند.

تا هنوز اطلاعاتی در مورد دلیل تلاشی‌ خانه‌ها و تیرباران سه غیرنظامی توسط طالبان در دست نیست.

طالبان تاکنون در این مورد ابراز نظر نکرده‌است، اما این گروه پیشتر هم در برخی ولایات خانه‌‌‎های مردم را به خاطر یافتن اسلحه و ردیابی مخالفان جستجو کرده بود.

دایکندی همواره از ولایات نسبتاً آرام افغانستان بوده، اما طالبان قبلا اعلام کرد که مخالفان این گروه در دایکندی نیز حضور دارند. به همین بهانه، جنگجویان طالبان سال گذشته در حمله به یک خانه در منطقه سیوک دایکندی، ۹ غیرنظامی از جمله ۴ کودک را کشتند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در آن زمان هم این افراد را «بغاوتگر» خواند.

پیشتر محمد محقق و کریم خلیلی از رهبران سیاسی هزاره افغانستان از نهادهای حقوق بشر خواسته بودند که از«جنایت» طالبان در دایکندی چشم‌پوشی نکنند.