کرونا در 24 ساعت گذشته جان شش تن را گرفت
۱۱ جدی ۱۳۹۹
وزارت صحت عامهی کشور میگوید که در بیستوچهار ساعت گذشته ۱۴۱۲ نمونهی مشکوک به ویروس کرونا را تست کرده است که نتایج آزمایش ۸۵ نمونهی آن مثبت تشخیص شده است.
روزنامه سیاه و سفید:
این تعداد موارد مثبت کرونا در ولایتهای کابل، هرات، قندهار، بلخ، ننگرهار، پکتیا، نیمروز، میدانوردک، هلمند، کاپیسا، کنر، خوست، پکتیکا، فاریاب و سرپل به ثبت رسیده است.
با ثبت این رویدادها، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان از نخستین روز شیوع این ویروس تاکنون به ۵۲ هزار و ۵۱۳ نفر رسیده است.
براساس معلومات وزارت صحت عامه، در بیستوچهار ساعت گذشته شش مورد مرگ ناشی از کرونا در کشور به ثبت رسیده است.
این تعداد افراد در ولایتهای کابل، قندهار، بلخ و ننگرهار به دلیل ابتلا به کووید۱۹ جان باختهاند.
شمار مجموعی فوتیهای ناشی از مریضی کووید۱۹ در افغانستان تا امروز به دوهزار و ۲۰۱ نفر افزایش یافته است.
همچنان، در یک شبانهروز گذشته ۱۲۶ مریض کووید۱۹ در ولایتهای کابل، هرات، قندهار، بلخ، بغلان، هلمند، ارزگان، فاریاب و نورستان بهبود یافتهاند.
به این ترتیب، شمار بهبودیافتگان ویروس کرونا در کشور به ۴۲ هزار و شش نفر افزایش یافته است.